У рамках конференції розглядатиметься низка питань щодо переваг, підходів, шляхів та інструментів посилення правової спроможності громад

Проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який фінансується Урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти, Міжнародний Фонд «Відродження» та Координаційний центр з надання правової допомоги оголошують про проведення міжнародної конференції «Посилення правової спроможності громад» 20-21 жовтня 2016 року у м. Харків. Відкрито реєстрацію на участь у конференції.

У рамках конференції розглядатиметься низка питань щодо переваг, підходів, шляхів та інструментів посилення правової спроможності громад, зокрема:

emoji-9642як залучити громади до процесу якісних змін?
emoji-9642 як вплинути на корупційні традиції?
emoji-9642 як вирішувати спори без суду?
emoji-9642 як посилити правові можливості вразливих верств населення?
emoji-9642 як вирішувати правові питання без юристів?

Участь у конференції братимуть експерти-практики з різних країн, в тому числі Канади, США, Південної Африки, Пакистану. На конференції буде представлено кращі міжнародні та українські практики посилення правової спроможності громад, а також будуть обговорюватися питання чому важливо посилювати правову спроможність українських громад, в чому користь і ефект від цього процесу для громад, які є можливі інструменти для цього, що це означає в контексті розвитку української системи безоплатної правової допомоги і який міжнародний досвід ми можемо використовувати для підвищення ефективності цього процесу.

NB! Запрошуємо до участі у конференції усіх, кому цікава тема посилення правової спроможності громад, а також тих, хто має досвід залучення вразливих верств населення та громад до захисту їхніх прав та відстоювання інтересів.

Щоб взяти участь у конференції необхідно до 3 жовтня 2016 року заповнити заявку на офіційному веб-сайті конференції за посиланням: www.lep.in.ua в розділі «Взяти участь у конференції»

Звертаємо вашу увагу, що заповнення заявки не гарантує участі у конференції.

Оргкомітет повідомить відібраних для участі у конференції осіб до 14 жовтня 2016 року.

Додаткову інформацію щодо концепції посилення правової спроможності громад, а також проект програми конференції, можна переглянути на веб-сайті конференції: www.lep.in.ua.

 
P.S. Додатково надаємо ссилки на цю інформацію з сайту КЦ та у мережі Фейсбук
 
http://legalaid.gov.ua/ua/holovna/137-veresen-2016/1835-vidkryto-reiestratsiiu-na-uchast-u-mizhnarodnii-konferentsii-posylennia-pravovoi-spromozhnosti-hromad
 
https://www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf