12

13 грудня в приміщенні ГО "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ" пройшла відкрита дискусія, присвячена Міжнародному дню прав людини та 68-й річниці прийняття Загальної декларації прав людини. В рамках заходу було приділено увагу міжнародним стандартам захисту прав людини в розрізі забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та шукачів притулку в нашій країні. Крім того, разом з учасниками ми з´ясували, які механізми в нашій країні та за її межами покликані гарантувати та охороняти ці права.

Було приємно відмітити, що громадськості не байдужа дана тема. Учасники активно висловлювали своє бачення вирішення проблеми забезпечення рівних прав для  всіх, незалежно від раси, віросповідань, гендерної належності. Навіть по завершенню доповідей учасники зустрічі ділилися своїми думками, враженнями та досвідом.

Сподіваємося й надалі проводити подібні зустрічі, адже ми віримо, що знати свої права та захищати їх - обов'язок кожного!

Захід проведено за підтримки Американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту "Правовий захист населення, постраждалого від конфлікту ", що виконується Данською радою у справах біженців у партнерстві з ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ »