16 жовтня з 10:00 до 17:00 у приміщенні середньої школи №7 м. Чорноморськ за адресою просп. Миру 43, відбудеться перший модуль тренінгу за методикою форум-театру "Смак життя". Проект отримав фінансування від Агентства ООН у справах біженців у рамках Програми малих грантів з підтримки ініціатив переселенців, яка впроваджується ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ».

Учасники тренінгу навчаться технікам роботи та взаємодії з групою, використовуючи методики Форум-театру і Арт-терапіі, які ефективні у роботі з різними соціальними групами. Завдяки особливостям методів та наборів вправ, Форум-театр дає можливість опрацювати з групою їх життєві ситуації, подивитися на загальну для них проблему з різних сторін, знайти альтернативні рішення задачі, поділитися практичним досвідом, відпочити і отримати психологічне розвантаження.

 

Тренер: Практичний психолог Наталія Гунькина.
Соціальний психолог Надія Гурман.

Запрошуються волонтери, актівісти, соціальні робітники, психологі, люди, що постраждали від бойових дій, кожен, хто хоче поліпшити якість свого життя. Участь у тренінгу безкоштовно! Реєстрація на тренінг по запису.

Заповніть будь ласка анкету за посиланням:
http://goo.gl/forms/N85d4XbpRS

Більше інформаціі можете знайти на сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/events/1835491250013813/