Компьютерные курсы для пенсионеров

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Проект ГО "Нова мрія" щодо облаштування офісного приміщення задля використання згідно з метою діяльності громадської організації, зокрема реалізації циклу уроків роботи на комп'ютері, отримав фінансування від Агентства ООН у справах біженців у рамках Програми малих грантів з підтримки ініціатив переселенців, яка впроваджується ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ».

Метою створення офісу ГО "Нова мрія" є насамперед надання можливості отримати доступ до інформації для ВПО, що не мають власних сучасних засобів доступу до мережі інтернет, на безоплатній основі, а також покращення навичок комп'ютерної грамотності тих ВПО, що іх не мають, допомоги у складанні документів за допомогою комп'ютерних засобів та ін.

У зв'язку із вищезазначенним оголошується запис на безкоштовні курси з підвищення комп'ютерної грамотності для ВПО на базі громадської організації "Нова мрія" (м. Южне). Курси проводитимуться щосуботи з 18 до 20 години за адресою вул Георгієвського десанту буд. 30\6 , офіс 184к, м. Южне, упродовж наступних 8 тижнів, з 1 жовтня до 19 листопада 2016 року. Також, громадскою організацією "Нова мрія" визначено графік вільного безоплатного доступу для ВПО до послуг організації щодня з понеділка по суботу з 14 до 18 години.

З приводу запису на курси, участі в діяльності та користування послугами громадської організації "Нова мрія" звертайтеся до секретаря правління, Шейко Людмили, за номером +38 (093) 976-18-24.

З приводу інших питань, звертайтеся до відповідальних співробітників ГО "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ", по буднях з 09:00 до 18:00 за телефонами +38 066 665 30 63, +38 099 322 57 14.