Друзі, колеги, партнери та просто небайдужі громадяни! Завдяки добрій волі керівництва Театру юного глядача в м. Одеса, жінки та діти з родин біженців, які проживають у Пункті тимчасового розміщення біженців, отримали можливість на постійній основі відвідувати театральні вистави.?

Останній раз (не виключено, що хтось й вперше) вони побували на спектаклі «Снігова королева» півроку тому. І не зважаючи на те, що не всі розуміли російської, і діти й дорослі були у захваті від гри акторів, декорацій та досі з трепетом згадують ті приємні емоції та враження, які у них викликала вистава та в цілому цей культурний похід. ?

Ми розуміємо як важливо людям, які є недостатньо адаптованими у нашому суспільстві, які рідко знаходять можливості переключатись з буденного життя на щось більше, цікавіше, відвідувати мистецькі, культурні заходи. Однак, нажаль, є перешкода - відсутність транспорту.?

Оскільки Пункт тимчасового розміщення розташований у Чорноморці, а родини, які там проживають, здебільшого є багатодітними, в тому числі й з дітьми інвалідами, дістатись самостійно до центру міста є досить проблематичним. А «Десяте квітня», нажаль, немає відповідних ресурсів, щоб впоратись з цією проблемою самостійно.

Отже, ми шукаємо благодійників, партнерів, друзів, які зможуть допомогти одноразово чи на постійній основі вирішити питання транспортування. ?Або поділіться ідеями, думками як і де краще шукати такі можливості.??