В березні та квітні 2017 року ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ», як виконавчий партнер Агентства ООН у справах біженців, надали допомогу у забезпеченні найвразливіших груп внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою у вигляді зимового одягу та взуття.  Впровадити ефективну реалізацію забезпечення цільовою адресною безоплатною допомогою вдалося у взаємодії з регіональними та місцевими органами виконавчої влади.

ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» висловлює велику подяку керівництву обласних та міських Департаментів праці та соціального захисту населення Одещини та Миколаївщини.

Видачу гуманітарної допомоги проведено в м. Одеса та Одеській області:

м. Одеса (Департамент труда и соціальної політики  Одеського міської ради и центр соціальних служб м. Одеса)

м. Ізмаїл (Відділ культури та молодіжної політики та  Управління соціального захисту населення Ізмаїльської РДА)

м. Рені (Управління соціального захисту населення Ренійської РДА та Ренійський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді)

м. Болград (Управління соціального захисту населення Болградської РДА та Болградській районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді)

пгт Сарата

м. Білгород-Дністровський (Управління праці та соціального захисту населення та Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді м. Білгород-Дністровський)

Нерубайське (поселення Рома ВПО)

с. Фонтанка (місце компактного поселення ВПО)

Видача гуманітарної допомоги в м. Миколаїв відбувалася у взаємодії з Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району, Управління соціальних виплат і компенсацій Заводського району,Управління соціальних виплат і компенсацій Корабельного району, Управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району).