22 лютого 2018 року у приміщенні Олександрійської міської бібліотеки ім. Пушкіна відбулася інформаційна зустріч з внутрішньо переміщеними особами по роз’ясненню державної програми «Доступне житло».

Консультант ГО «Десяте Квітня» Антон Антонов ознайомив присутніх з основними умовами державної програми для внутрішньо переміщених осіб, переліком необхідних для участі у програмі документів, порядком звернення та постановки в чергу в Кіровоградському регіональному управлінні Держмолодьжитло.

Юрист Володимир Кудря проінформував ВПО про зміни в законодавстві, які стосуються реалізації прав внутрішньо переміщених осіб. Також під час зустрічі надавались безоплатні юридичні консультації.

Також представники ГО «Десяте Квітня» з головою ГО «Центр громадської активності «Перемога» Валентиною Чугуєвець обговорили питання співпраці, спільної діяльності з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб, організації та проведення спільних заходів тощо.

Висловлюємо вдячність за гостинність та допомогу в організації зустрічі керівництву Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи.