Психологи проекту "Трирівнева система психосоціальної підтримки особам, що переживають травмуючі події" разом з психологічною службою Головного управління ДСНС України в Одеській області провели тренінг Першого рівня для працівників ГО"ДЕСЯТЕ КВІТНЯ". Висококваліфіковані фахівці міжнародного рівня - Оксана Болотова, Людмила Комашко, Наталя Доценко та Олександр Дімітрєвіч, в цікавій доступній формі передали надзвичайно корисні знання по психологічній допомозі, якими зможуть скористуватись люди, які не є за фахом психологами.

Працівники ДК надають правову допомогу людям, більшість з я ких пережили психологічні травми та які знаходяться в важких життєвих обставинах і сьогодні, та переживають стреси. Робота з "чужим горем" призводить до психологічних переживань персоналу ДК. То ж такий тренінг з елементами стрес менеджменту та надання екстренної психологічної допомоги обовязково стане в нагоді в повсякденній роботі та і просто в житті всіх тих, хто прийняв в ньому участь.

Тренінг відбувся в чудовій атмосфері співпраці. Щира подяка тренерам та всім учасникам тренінгу.

Окрема подяка начальнику Головного управління ДСНС України в Одеській області  генерал-майору служби цивільного захисту  Федорчак Віктору Васильовичу за сприяння проведення тренінгу.

 

.