Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація запрошує кваліфікованих постачальників з власним автотранспортом, які надають послуги з перевезення пасажирів в м. Миколаїв. З переможцем тендеру буде укладено договір на період до 31.12.2023 року, просить надати тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері Запрошення_ITB_26-2023.pdf

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_ITB_26_2023.xlsx

Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_ITB_26_2023.xlsx

Додаток_3_Реєстраційна_форма_Постачальника_ITB_26_2023.docx

 

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом «24» липня 2023 року на електронну адресу [email protected].

У темі листа вкажіть «Тендер на укладення договору  з перевезення пасажирів»_назва вашої компанії». Заявлена вартість окремих послуг не може змінюватись протягом всього строку дії договору. Вартість послуг включатиме в себе вартість робіт та амортизацію автомобіля. Організація забезпечує заправку автомобіля паливом. Ремонти поточний та капітальний виконуються за рахунок постачальника послуг. Виконання робіт передбачається у залученні водія у будь-який час за графіком у робочий час з 9 до 18 години з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні (приблизно два дні на місяць).

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected] або за номером телефона: (096) 619-60-50. Кінцевий термін надсилання запитань – 13:00 год. за східноєвропейським часом «24» липня 2022 року.

Пропозиція повинна     бути    надіслана   лише    за    наступною                                          електронною адресою: [email protected]

 

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501. Із зазначенням: «Тендер на послуги з перевезення пасажирів». Кур’єром тільки до 18:00 години 24 липня 2023 року.

УВАГА! ПРОСИМО НАДАВАТИ ТЕХНІЧНУ ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ КОНВЕРТАХ!

 

 

Кінцевий термін подання пропозицій:

до 23:59 год 24.07.2023 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!