Проект на створення «Єдиного координаційно-інформаційного Центру допомоги» від ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка» був підтриман і отримав фінансування від Агентства ООН у справах біженців у рамках Програми малих грантів з підтримки ініціатив переселенців, яка впроваджується ГО «Десяте квітня».
ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка» також працює по іншому проекту «Суспільна підтримка реформи самоврядування в Україні», в якому проводять багато активностей саме по залученню ВПО «Суспільна підтримка реформи самоврядування в Україні».

Вони разповіли про свої активності:
З чого все починалось …
З любові до селища та бажання зробити його кращим. Кожен з нас все життя пам'ятає і любить місце, де народився і виріс. А чи все ми робимо для того, щоб наше селище стало красивішим, чистішим? Чому в Доманівці переважна більшість громадських просторів- некомфортні, занедбані, а іноді й небезпечні та потребують облаштування. Як створити умови для корисного, комфортного сучасного та культурного спілкування всіх мешканців, гостей Доманівського району. Де знайти молодь, людей середнього та старшого покоління, активістів громади, представників бізнесу, місцевої влади, громадських організацій, які мають певні традиції, хочуть і можуть приділити свій час на благо та розвиток малої батьківщини, і не тільки на створення та облаштування сучасного комфортного громадського простору. Такі питання обговорювали на засіданні Клубу громадського діалогу Доманівки у форматі круглого столу: «Що таке громадський простір і чому він нам потрібен?»
Вже традиційними стали презентації участі членів ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка» у навчальних заходах – тренінгах, семінарах, конференціях, стажування в українських та іноземних організаціях. Цього разу звітували: Ірина Міхенько розповіла про участь у методичній майстерні Школи Лідерів Клубів громадського діалогу по проекту «Суспільне сприяння реформі самоврядування в Україні. Українська мережа клубів громадського діалогу», м. Київ; Дмитро Савін поділився враженнями по участі у роботі Регіонального круглого столу по запровадженню механізмів інстутиційної підтримки ОГС в Україні, який відбувся в м. Миколаєві; Ірина Святченко поділилася досвідом про участь у тренінгу BRIDGE «Навчання у сфері виборів», м. Київ; Євген Кучер брав участь у роботі «Школа Фондів Громад» в м. Херсоні; Світлана Матвєєва розповіла про участь програмі Національно-культурного обміну між учнівською молоддю Півдня та Заходу України та поїздку до міста Кам'янець-Подільський; Віталій Мельникович детально проаналізував участь у проектах «Сильні локальні громади ключ до успіху реформи місцевого самоврядування» та «Комфортний громадський простір Доманівки». Жваве обговорення плану проведенння урочистого фінального заходу «Сучасний громадський простір Доманівки» відбулося завдяки роботі в групах, а всі пропозиції, які пролунали спробуємо зреалізувати!