ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ RFQ03-2022 НА УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ ДОБРОВІЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ АВТОТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ЗА ДОГОВОРАМИ КАСКО ТА ДОГОВОРІВ ОБОВ’ЯЗКОВОГО СТРАХУВАННЯ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ23:59 год. за східноєвропейським часом, «14» вересня 2022 року

 Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на укладення договорів добровільного страхування автотранспортних засобів за договорамиКАСКО та договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) запрошує страхові компанії надати цінові пропозиції на фірмових бланках на укладання Договорів добровільного страхування автотранспортних засобів КАСКО та ОСЦПВ.

Повний перелік автомобілів, які необхідно застрахувати, наведено в запрошенні на участь у тендері - Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_03_2022_.pdf

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом «14» вересня 2022 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на укладення договору ізстрахуванняавтотранспортнихзасобів за договорами КАСКО та ОСЦПВ»_назва вашої компанії». Пропозиції повинні містити повну фіксовану ціну, з урахуванням усіх інших витрат. Ціни повинні бути представлені у гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 30 (тридцяти) календарних днів після граничного строку пропозиції. 

Учасникитендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою[email protected] або за номером телефона: (096) 619-60-50 (Маріана Федорченко). Кінцевий термін надсилання запитань – 15:00 год. за східноєвропейським часом «14» вересня 2022 року.