КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ: 23:59 год. за східноєвропейським часом 12 травня 2021 року

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі - Організація) є незалежним неприбутковим громадським об’єднанням, діяльність якого спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність із надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та особам без громадянства.

 

ПОТРЕБИ:

Запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які надають послуги з продажу комп’ютерного та офісного обладнання.

У Додатку №1 наведено технічні характеристики потрібних товарів. Усі товари, які пропонуватимуться у відповідь на це Оголошення про тендер повинні бути новими та невживаними. Крім того, усі електричні товари повинні відповідати вольтажу 240 В і частоті 50 Гц.

 

ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ДОСТУПНА ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

Запрошення ITB 04-2021

Додаток №1

Додаток №2 Форма технічної пропозиції ITB 04-2021

Додаток №3 Форма фінансової пропозиції ITB 04-2021

Додаток №4 Реєстраційна форма постачальника ITB 04-2021

 

ТЕРМІН ТА ПОРЯДОК ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

Не пізніше 23:59 год. за східноєвропейським часом 12 травня 2021 року надішліть нам листа на адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю комп’ютерного обладнання_назва вашої компанії». Пропозиції у відповідь на це Запрошення повинні містити повну фіксовану ціну, з урахуванням вартості доставки та усіх інших витрат. Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 30 (тридцяти) календарних днів після граничного строку пропозиції.

 

Звертаємо увагу, що пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected]

Пропозиції, надіслані на інші електронні адреси, не розглядатимуться.