КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

30 травня 2019 року

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі - Організація) є незалежним неприбутковим громадським об’єднанням, діяльність якого спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність із надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та особам без громадянства.

Налагодження та підтримка зв’язків між Організацією і громадськістю є одним із напрямків досягнення статутних цілей, у зв'язку з чим Організація шукає досвідчених професіоналів, які зможуть забезпечити надання послуг, визначених у даному Запрошені та додатках до нього, та просить надати Вашу тендерну пропозицію.

  1. ПОТРЕБИ

Запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які надають послуги з інформаційного та PR-супроводу діяльності у м. Одеса. З переможцем тендеру буде укладено договір на строк до 31 грудня 2019 року, з можливістю подальшої пролонгації. Заявлена загальна вартість договору та вартість окремих послуг не може змінюватись на протязі всього строку його дії.

Документи за посиланням