Громадська організація «Десяте квітня» у партнерстві з CESVI за фінансової підтримки Управління ООН з координації гуманітарних питань (OCHA) у межах проведення тендеру запрошує надати цінові пропозиції на послуги з пасажирських перевезень.

Організація запрошує кваліфікованих постачальників з власним автотранспортом, які надають послуги з пасажирських перевезень у містах: Миколаїв, Херсон, Харків надати свої цінові пропозиції. З переможцем (переможцями) тендеру буде укладено договір на період до 31.07.2024 року.  Заявлена вартість окремих послуг не може змінюватись на протязі всього строку дії договору. Вартість послуг включатиме в себе вартість робіт та амортизацію автомобіля. Організація забезпечує заправку автомобіля паливом. Ремонт поточний та капітальний за рахунок постачальника послуг. Виконання робіт передбачається у залученні водія з автомобілем у будь-який час за графіком у робочий час з 9 до 18 години з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні (приблизно два дні на місяць).

Оплата здійснюється у національній валюті у безготівковій формі.

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_на_участь_у_Тендері_RFQ_01_2023_C.pdf

Додаток_1_Форма_фінансової_пропозиції_RFQ_01_2023_C

 

УВАГА! Учасник тендеру може подавати свої пропозиції стосовно всіх лотів, окремих лотів,  або одного конкретного лоту. В разі подання пропозицій щодо кількох лотів, учасник тендеру гарантує можливість одночасного надання послуг за цими лотами, що передбачає наявність кількох водіїв та автомобілів відповідно до кількості лотів

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 20 грудня 2023 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на пасажирські перевезення_ RFQ-01-2023-C»_назва вашої компанії або ФОП». 

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог, учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected] або за номером телефона (096) 619-60-50 (Федорченко Маріана). Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом  18 грудня 2023 року.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

20 грудня 2023 року

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!