Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» в рамках проекту ««Надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та постраждалого  від конфлікту населення шляхом індивідуальної допомоги та захисту на рівні громади», що реалізується за фінансової підтримки Oxfam GB, запрошує надати тендерну пропозицію на послуги та матеріали, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_О-07-2024

Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_RFQ_О-07-2024

Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_RFQ_O-07-2024

Додаток_3_Реєстраційна форма постачальника_RFQ_O-07-2024

 

Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на виконання робіт з встановлення теплиці (с. Михайлівка, Кропивницький район, Кіровоградська область) запрошує юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців надати цінові пропозиції наступних категорій товарів та послуг, що містяться у Запрошенні.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для виконання робіт, Вам буде запропоновано укласти договір згідно з Вашою пропозицією.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 23 квітня 2024 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер_«Виконання робіт з встановлення теплиці (с. Михайлівка, Кропивницький район, Кіровоградська область)»_«Назва вашої компанії/ФОП». 

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог: учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: tender_requests@dk.od.ua або за номером телефона (068) 181-93-81 (Довженко Катерина). Кінцевий термін надсилання запитань – 17:00 год. за східноєвропейським часом 22 квітня 2024 року.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

23 квітня 2024 року

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!