Громадська організація «Десяте квітня» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні.

Організація запрошує кваліфікованих постачальників подати свої пропозиції з надання послуг оренди вилкового навантажувача з оператором.

Контракт з переможцем буде укладено на період до 31.12.2024 року з можливістю подальшої пролонгації. Оплата здійснюватиметься у безготівковій формі у національній валюті.

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_на_участь_у_Тендері_ITB_19-2024.pdf

Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_ITB_19-2024.xlsx

Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_ITB_19-2024.xlsx

Додаток_3_Реєстраційна_форма_Постачальника_ITB_19-2024.docx

Додаток_4_ Кодекс_поведінки_постачальника_ITB_19-2024.docx

 

Якщо ви зацікавлені в поданні пропозиції на це Запрошення, будь ласка, підготуйте свою пропозицію відповідно до вимог та порядку, викладеному в цьому Запрошенні, та подайте її до закінчення Кінцевого терміну подання пропозицій.

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – 13:00 год. за східноєвропейським часом 8 Березня 2024 року.

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected]

В темі листа вкажіть фразу «Тендер_послуги оренди вилкового навантажувача з оператором»; назву юридичної особи або ФОП.

 

Заповнені форми Технічної пропозиції (Додаток № 1) та Фінансової пропозиції (Додаток № 2) повинні бути подані в форматі Excel та у відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом ФОП/уповноваженої особи та відбитком печатки (за наявності).

Всі інші додатки повинні надаватися у відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом ФОП/уповноваженої особи та відбитком печатки (за наявності).

 

УВАГА! ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ ТА ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ ПОВИННІ НАДАВАТИСЯ ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ З НАЗВАМИ, ЩО ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇХ ЧІТКО ІДЕНТИФІКУВАТИ!

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ: 23:59 год. за східноєвропейським часом

15 березня 2024 року

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!