Картинки по запросу управління проектамиДата та місце проведення тренінгу: 26 квітня 2018 р., м. Херсон.

Тривалість тренінгу: з 9.00 до 17.00

Цільова аудиторія: представники ініціативних груп та неурядових організацій, які надають допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та іншим громадянам в захисті їх прав, вирішенні спільних інтересів.

Мета тренінгу: посилення спроможності громад самостійно вирішувати потреби членів громади. Вивчення методології організації, планування, керівництва, координації ресурсів для досягнення впливових результатів щодо складу та обсягу робіт, вартості, часу, якості та задоволення учасників проекту.

Для участі у заході в якості тренеру необхідно надати:

  1. Резюме тренеру;
  2. Програму тренінгу (порядок денний із зазначенням назви сесій/модулів/параграфів, необхідного часу на кожен блок, практичні вправи, роздаткові матеріали);
  3. Цінову пропозицію.

Обов’язкові вимоги для участі у відборі:

Відмінні знання з управління проектами – теорія і практика, в тому числі, застосування знань по суті  учасниками тренінгу у своїй подальшій роботі.

Оплата послуг тренеру здійснюватиметься за безготівковим рахунком.

Організатори забезпечують на час проведення тренінгу оплату:

– проживання (за потреби) – 1 доба;

– харчування.

Для участі у відборі тренеру з проведення тренінгу “Управління проектами” просимо надіслати необхідні документи не пізніше 12год 00хв 20.04.2018 р. на адресу:  [email protected]

У разі виникнення питань звертайтеся за телефонами: +38 (048) 7660004+38(093) 9670043, контактна особа – Ольга Ткаченко.