Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (далі – Організація) запрошує кваліфікованих постачальників подати пропозиції на укладення договору на надання послуг з транспортного перевезення (таксі) у наступних областях: Одеська,  Миколаївська, Кіровоградська, Запорізька, Дніпропетровська, Херсонська.

Контракт з переможцем буде укладено на період до 31.12.2023 року. Оплата здійснюватиметься у безготівковій формі на умовах післяплати.

УВАГА! Технічна пропозиція та фінансова пропозиція повинні надаватися ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ з назвами, що дозволяють їх чітко ідентифікувати

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресоюtenders@dk.od.ua. Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом 29 грудня 2022 року.

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_до_участі_у_тендері_ITB_01_2023.pdf

Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_ITB_01_2023.xlsx

Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_ITB_01_2023.xls

Додаток_3_Реєстраційна_форма_Постачальника.docx

Постачальник може подати пропозицію стосовно всіх лотів, окремихлотівабо одного конкретноголоту. Оцінка пропозицій здійснюватиметься щодо кожного лоту окремо.

Організація залишає за собою право скасувати торги за одним або кількома лотами на будь-якому етапі тендеру до укладення договору з Переможцем.   

Термін подання: до 23.59 год 30 грудня 2022 року.